Bucurandu-se de o locație pe litoral in Marmari, Caravia Beach Hotel oferă 2 piscine mari și o serie de opțiuni de acord și de divertisment, la distanță de doar 15 minute cu mașina orașului Kos.

Caravia Beach Hotel oferă un cadru relaxant cu grădini superbe, palmieri exotici și frumoasa plajă de nisip. Camerele frumos mobilate și amenajate, cu o serie de alte tipuri de aer condiționat și băi proprii, moderne.

După micul dejun din partea casei, relaxați-vă in și in jurul piscinelor, in timp ce copiii se joacă in terenul de joacă amenajate pentru ei. Provocați-vă prietenii și familia la o partidă de fotbal, tenis sau volei. Faceți o scurtă plimbare pană la plaja Marmari și scăldați-vă in mare sau participați la diversele sporturi acvatice disponibile.

Există o mulțime de restaurante și baruri in apropiere, iar Caravia Beach Hotel oferă, de asemenea, un cocktail lounge rafinat pentru divertisment de seară. pot salva specialităti grecesti si internationale delicioase in restaurantul cu servicii complete al hotelului Caravia. Mai tarziu, in toată noaptea la discoteca hotelului Cavaria și incercați populare in grecesc, syrtaki.

Dacă vă place să explorați zona, faceți o călătorie de 15 minute cu autobuzul pană in orașul Kos și să vizitați magazinele și cafenele vibrante.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2024 (luni) Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2024 (luni) Kos - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Caravia Beach, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta