Cenger Beach Resort

Side Turcia
de la
EUR 1198 00 EUR
2 adulti
Charter Antalya - Cenger Beach Resort, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Perfect pentru familiile cu copii, hotelul la plajă se află chiar in centrul orașului Manavgat. Pană la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 90 de km.

Dotări

Clienții se vor simți ca acasă in cele 266 de camere, personalul prietenos stă la dispoziție la recepția din zona de primire. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. In spațiile comune se poate naviga (contra cost) pe internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe in una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. In plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (contra cost). In băi sunt disponibile un uscător de păr și telefonul pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție 2 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 72 de camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci intr-un bazin cu apă de mică adancime. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia și volei de plajă. Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive in interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. Locul de cazare oferă diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o saună și un hamam, precum și, in schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. In timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 3 restaurante, o cafenea și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta